Wimperextensions

wimperextensions

Wimperextensions werken eigenlijk net als gewone haar extensions. Er worden haartjes op de eigen wimperharen geplakt met een speciale (professionele) lijm. Voorafgaand aan iedere behandeling bespreken wij samen de wensen en de mogelijkheden. Hierdoor kan een nieuwe set wimperextensions zacht en natuurlijk worden geplaatst of vol en glamorous. 

 Per oog heb je tussen de 75 en de 120 wimpers.

Er wordt op ieder eigen wimperhaartje één of meerdere wimperextensions geplakt.

Behandelingsduur

Een nieuwe set wimperextensions plaatsen duurt gemiddeld 70 minuten. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

De wimper extensions blijven tot 3-5 weken zitten, afhankelijk van de eigen groeicyclus en de verzorging van de extensions. Aanbevolen wordt om na 2-3 weken een afspraak te maken voor het opvullen, op deze manier behoud je het optimale resultaat van de wimpers.

Verzorging:

Gebruik geen producten als mascara, make-up remover, eyeliner, oogschaduw op olie-basis Gebruik geen wimperkruller om de wimpers te krullen Elke ochtend even de wimpers kammen met een wimperborsteltje. Probeer niet de wimper extensions zelf te verwijderen, laat dat altijd door een professional doen.

Heb je besloten om een afspraak te maken dan is het prettig als je zonder mascara en make-up op komt.

De wimperverlenging is niet tot nauwelijks merkbaar.

Het is mogelijk om mascara en andere oogmake-up te gebruiken zolang dit op waterbasis is. De meeste make-up en reinigings middelen bevatten olie. Olie laat de lijm oplossen, daarom goed op de verpakking kijken of een product olie bevat. Make-up en remover op waterbasis zijn in de salon te verkrijgen.

Ja, je kan zelf bepalen welke lengte, dikte en krul, natuurlijk adviseer ik je hierbij.

Nee, jouw eigen wimpers beschadigen niet door de speciale lijm, naderhand dus geen afgebroken wimpers en als je regelmatig en op tijd, je extension laat opvullen.

Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel of lotion. Probeer niet de wimper extensions zelf te verwijderen, laat dat altijd door een professional doen.

Na het plaatsen van een nieuwe set moeten de wimpers 24 uur droog worden gehouden. Dit voor een optimale hechting van de lijm. Aanbevolen wordt om na 3-4 weken een afspraak te maken voor het opvullen, op deze manier behoud je het optimale resultaat van je wimpers.

Russian Volume wimpers

Iedere look is te creëren met Russian volume wimperextensions. Op iedere eigen wimper worden er 2 tot 6 wimperextensions geplaatst. Hierdoor kunnen wij vrijwel ieder gewenst resultaat bereiken. Een misvatting van de Russian Volume wimpers is dat het ten alle tijden een MEGA volume effect geeft. De Russian Volume setwijze is juist zo mooi omdat deze wimpers continu op- en afgebouwd kunnen worden. Uiteraard adviseren wij, voorafgaand aan de afspraak, altijd graag op het gebied van wensen en verwachtingen.

Russian volume is een nieuwe wimperextension techniek voor een naturel look of glamour look. Het is revolutionair omdat het de wimpers kan verlengen en intensiveren. De echte en unieke manier waarop men werkt om het Russian volume te verkrijgen, is door de mogelijkheid te hebben om meerdere wimpers in één keer te vangen en ze aan elkaar te lijmen op één wimper. Men krijgt dan 2D tot 6D wimper effect. Deze volume wimpers zijn veel lichter en dunner, waardoor men meer kan aanbrengen. Een bijwerking voor Russian volume is identiek aan die van de one by one techniek; het wordt maximaal om de 3 weken aanbevolen. De wimpers zien er na de behandeling lang uit en met veel volume! Deze behandeling maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig.

De basis voor gezonde wimperextensions is de manier waarom ze gezet worden door de specialiste. Dit vereist nauwkeurigheid en een propere of hygiënische werkwijze. Indien dit correct gebeurt, zijn de wimperextensions niet schadelijk. Belangrijk hierbij is om de na verzorging, gegeven door de specialsite na de behandeling, goed op te volgen en de wimpers op tijd te laten bijwerken.

Verwijder alle sporen van je oogmake-up en maak je wimpers schoon met een zachte make-up remover zonder olie! Als je een make-up remover op oliebasis gebruikt, zullen je extensions niet vasthouden. Verwijder uw contactlenzen voor uw afspraak, alleen voor het verwijderen van wimperextensions.

De wimperextensions zijn veilig en hygiënisch. Toch bestaat er altijd een kleine kans dat er potentiële risico’s zijn, hoewel ze zeldzaam zijn. De meest voorkomende reacties over wimperextensions zijn allergische reacties op de lijm of een geïnfecteerde follikel door twee aan elkaar gelijmde wimpers en/ of doordat de lijm zelf een haarzakje verstopt.

  •  Vermijd contact met water gedurende de eerste 24 uur na het aanbrengen van wimperextensions.
  •  Dep na het douchen zachtjes je valse wimper met een droge handdoek om te voorkomen dat het water opslaat.
  •  Vermijd contact met heet water of stoom gedurende 48 uur na deze behandeling.
  •  Geen sauna of stoombad eerste week.
  •  Een gemengde of vette huid, of zelfs hormonale neigingen, kunnen bijdragen aan het verlies van wimpers en dus je extensions.
  •  Gebruik geen mascara, waterproof mascara, make-up remover op oliebasis of potloden (gebruik vloeibare eyeliner). Deze zullen de structuur van je wimpers verzwakken en ze zullen breken.
  •  Kom niet en trek niet aan uw wimpers, wrijf niet en raak niet aan uw wimpers en wees voorzichtig bij het wassen van uw gezicht. Na de eerste toepassing is men hier niet aan gewend en kan er iets meer verloren gaan.
  •  Gebruik geen wimperkrulspelden en tint de extensions niet.