Extension Bar.  

Beauty & You Time.

One by One

Tijdens de cursus wimperextensions One by One leer jij in 1 dag een ervaren Lash Artist/Boss te worden. Tijdens de One by One techniek worden de wimperextensions één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd. Dit resulteert in een natuurlijke verlenging waarbij er meer body aan de wimpers zal worden gegeven. 

Tijdens de cursus leer je alles over de verschillende soorten extensions, de natuurlijke wimperhaartjes, de verschillende looks die je kunt creëren, oefen je het plaatsen van de wimpers en alles omtrent refill en remover. 


Als echte Boss Lady is het Tess haar doel tijdens de cursus om niet alleen te leren hoe je wimpers zet, maar ook hoe je je eigen bedrijf moet runnen. Wat te verwachten tijdens de cursus?

*Plus minus 1 uur uitgebreide theorie met alle informatie m.b.t. de natuurlijke wimpers, verschillende wimperextensions, allergieën, hygiën en werkplek, toelichting starterkit, hoe run ik mijn eigen salon. 

*Plus minus 1,5 uur uitvoeren van de behandeling (praktijk) op pop. Hierbij kijkt de trainer actief mee en zal verschillende handelingen voordoen. Uiteraard zal er, waar nodig, worden geholpen.

*Pauze
Heerlijk verzorgde inclusief koffie en/of thee.

*Plus minus 2,5 uur uitvoeren van de behandeling (praktijk) op model. Hierbij kijkt de trainer actief mee en zal verschillende handelingen voordoen. Uiteraard zal er, indien nodig, worden geholpen.

*Afsluiting
Uitreiking van het certificaat. Gelegenheid om foto te maken.   


Let op!; Voor een model voor de cursus dient zelf gezorgd te worden. Als dit niet lukt, kunnen wij het regelen, mits tijdig (minimaal 1 week voor de cursus) aangegeven. 


Prijs


De kosten voor deze cursus zijn €375,-. Dit is inclusief gratis training wimpers verven (t.w.v. €49,95).

*Kosten zijn exclusief btw en inclusief starterskit t.w.v. €175,-.