Extension Bar.  

Beauty & You Time.

Cursus Wimperextensions Russian Volume


Tijdens deze cursus wimperextensions Russian Volume leer jij in 1 dag een ervaren Lash Artist/Boss te worden. Voor deze cursus dien je al in het bezit te zijn van een Wimperextension one-by-one certificaat. Indien deze niet bij ons is behaald bepalen wij middels foto's van jouw eigen werk of je geschikt bent voor deze cursus. 

Tijdens de Russian Volume techniek worden meerdere wimperextension-haartjes aan één eigen wimperhaartjes bevestigd. Dit resulteert in een prachtige glamour look. 

Tijdens de cursus leer je alles over de verschillende soorten extensions, de natuurlijke wimperhaartjes, de verschillende looks die je kunt creëren, oefen je het plaatsen van de wimpers en alles omtrent refill en remover. 

Als echte Boss Lady is het Tess haar doel tijdens de cursus om niet alleen te leren hoe je wimpers zet, maar ook hoe je je eigen bedrijf moet runnen. Wat te verwachten tijdens de cursus?

*Plus minus 1 uur uitgebreide theorie met alle informatie m.b.t. de natuurlijke wimpers, verschillende wimperextensions, de perfecte waaiers (hoe te creëren), allergieën, hygiëne en werkplek, toelichting starterkit, hoe run ik mijn eigen salon. 

*Plus minus 1,5 uur waaiers oefenen op spons kussentje. Hierbij kijkt de trainer actief mee en zal verschillende handelingen voordoen. Uiteraard zal er, waar nodig, worden geholpen.

*Pauze
Heerlijk verzorgde inclusief koffie en/of thee.

*Plus minus 2,5 uur uitvoeren van de behandeling (praktijk) op model. Hierbij kijkt de trainer actief mee en zal verschillende handelingen voordoen. Uiteraard zal er, indien nodig, worden geholpen.

*Afsluiting
Uitreiking van het certificaat. Gelegenheid om foto te maken.   


Let op!; Voor een model voor de cursus dient zelf gezorgd te worden. Als dit niet lukt, kunnen wij het regelen, mits tijdig (minimaal 1 week voor de cursus) aangegeven. 


Prijs


De kosten voor deze cursus zijn €275,-. 

*Kosten zijn exclusief btw en inclusief starterskit t.w.v. €175,-.