Extension Bar.  

Beauty & You Time.

Wat is wenkbrauw shaping?


Veel vrouwen en steeds meer mannen vinden het lastig om hun wenkbrauwen te shapen. Naast de verschillende wenkbrauwtrends (dun, dik, borstelig of strak) is eenmaal eraf er ook echt af. De wenkbrauwhaartjes groeien niet binnen een dag terug, dus het moet in een keer goed gebeuren.  


Wat te verwachten tijdens de cursus?

Tijdens deze cursus leer je de all-round brow shaping techniek voor het perfect in vorm brengen van de wenkbrauwen. Deze dag leer je meten, waxen/harsen, knippen, tweezen en verven van de wenkbrauwen. Na het volgen van de cursus zul je in staat zijn om jezelf verder te ontwikkelen.

Plus minus 2 uur uitgebreide theorie met alle informatie. 
Denk hierbij aan het doornemen van het stappenplan, leren verven van de wenkbrauwen, leren onderscheiden welke huidtypen er zijn, etc. 

Plus minus 1,5 uur uitvoeren van de behandeling (praktijk). Hierbij kijkt de trainer mee en zal verschillende handelingen voordoen. Uiteraard zal er, waar nodig, worden geholpen. 


Let op!; Voor een model voor de cursus wenkbrauw shaping dient u zelf te zorgen. Als dit niet lukt, kunnen wij het voor u regelen, mits tijdig (minimaal 1 week voor de cursus) aangegeven. 


Einde van de training; Ontvangst officieel certificaat van de Extension Bar. 

Prijs


De kosten voor deze cursus zijn €275,-. Dit is inclusief gratis training wenkbrauw verven (t.w.v. €49,95).

*Kosten zijn exclusief btw en inclusief starterskit.