Extension Bar.  

Beauty & You Time.

Wat is Microblading? 


 

Microblading is dè trend op het gebied van permanente make-up. Deze behandeling is ideaal om natuurlijke wenkbrauwen te creëren voor dames met weinig, overplukte of ongelijke wenkbrauwen. 

Door middel van een hand tool gevuld met een rij losse naaldjes wordt er pigment in de huid geplaatst. Met deze tool en de juiste skills kun je zo prachtige losse ''haartjes'' creëren, waardoor het eindresultaat super natuurlijk ogende wenkbrauwen zullen zijn. 

Microblading is een vorm van semi permanente make-up in een ondiepe laag van de huid. Wat inhoudt dat de gepigmenteerde haartjes tussen 12 en 24 maanden zullen vervagen. Hierdoor wordt de huid niet beschadigd en kunnen er naar gelieve, bij elke touch up, aanpassingen worden gemaakt in de gekozen vorm en gekozen kleur. Door dit vervagingsproces wordt een jaarlijkse touch-up aangeraden. 

Tijdens uw microblading behandeling bij ons hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een intake plaats. Hierin wordt uitgebreid besproken wat de wensen zijn, wat u kunt verwachten en hoe de behandeling zal verlopen. Samen zullen wij de vorm bepalen en pigment kleur uitkiezen. Uw wensen met onze expertise zullen zorgen dat u met de wenkbrauwen van uw dromen de stoel af stapt. Duur behandeling Microblading:

  • De Microblading behandeling plannen wij in op 2,5 uur. 

Duur Touch-Up:

  • De touch-up plannen wij in op 60 minuten Deze tekst past u aan door erop te klikken.